Doos met 15 pakjes
Private label Halalstroopwafels

Toefzak inhoud: 8 stuks wafels

Halal Stroopwafels Met Bedrijfslogo

De lekkerste halalstroopwafels
om jouw bedrijf te promoten!

Eigen Label

Het is mogelijk om uw eigen logo/bedrijfsnaam op de verpakking van de halalstroopwafels te laten bedrukken. Leverbaar per doos à 15 pakjes stroopwafel toefzakken. 

Mail uw logo naar info@halalstroopwafel.com. Wij sturen u dan een proefdruk. Is alles goed? Dan worden de logo/bedrijfsnaam stickers gedrukt. Op het etiket staat ook de voedingswaarde van de halalstroopwafels vermeld. De houdbaarheidsdatum van de halalstroopwafels staat op de sluitingsclip.

In bulk of kleine hoeveelheden!

Het is voor ons mogelijk om zowel in bulk als in kleine hoeveelheden stroopwafels te bezorgen met jouw logo erop. We leveren vanaf 15 8-packs met halalstroopwafels, maar kunnen er natuurlijk ook veel meer leveren.

Je stuurt je logo en/of bedrijfsnaam naar ons op en wij zorgen er voor dat deze netjes op het pakje stroopwafels komt. Natuurlijk zorgen wij ook voor een etiket met voedingswaarde en houdbaarheidsdatum. Dat is wel zo'n vertrouwd gevoel.

Altijd Halal

Al onze stroopwafels zijn gecertificeerd halal.. Daardoor zijn ze voor een breed publiek in te zetten als promotiemateriaal. En ze zijn gewoon net zo lekker, of eigenlijk: nog iets lekkerder. Ook zijn ze lang houdbaar en blijven de wafels krokant vers.

Ook Stroopwafels bestellen?